Bemutatkozás

Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

A Kisvárdai Vizsgaközpont 2021. június 1-én jött létre a megújuló szakképzési rendszer, valamint az ennek keretét biztosító jogszabályi környezet előírásainak megfelelően.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi akkreditáció megszerzése után a Szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény, valamint a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Kormány rendelet alapján akkreditált vizsgaközpontként lesz lehetőségünk működni.

A Kisvárdai Vizsgaközpont az akkreditációs eljárás után személytanúsító szervezetként kerül nyilvántartásba. Ezt követően az MSZ EN ISO/IEC 17024:2013 nemzetközi szabvány irányelveinek megfelelően szervezünk és bonyolítunk le szakmai vizsgákat, illetve képesítő vizsgákat. Tanúsítási rendszerünk összeállításának alapját a szabvány követelményein túl a pártatlanság, az etikus magatartás, a magas színvonalú munkavégzés képezi.

Küldetésünk

Célunk, hogy az oktatás és a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, rugalmasan és gyorsan reagálva, szakszerűen megszervezett és lebonyolított vizsgákkal járuljunk hozzá, és egyben minél több jelentkező részére tegyük lehetővé a szakmai végzettség sikeres megszerzését.

Képzett szakembereinkkel, valamint jól felszerelt vizsgahelyszínek bevonásával arra törekszünk, hogy a Kisvárdai Vizsgaközpont szervezésében vizsgázók szakmai oktatásukat követően minél rövidebb időn belül bizonyítványt szerezhessenek.

A megújult vizsgarendszerben történő eligazodásban, honlapunkon folyamatosan megújuló és közzétett tájékoztatókkal fogjuk segíteni a vizsgára jelentkezőket.

Honlapunkon megtalálható e-mail címen és telefonszámon állunk rendelkezésükre szakmai és képesítő vizsgákkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Reméljük, hogy következő vizsgáink egyikén Önnel is találkozhatunk!

Molnárné Tugya Anita

vizsgaközpont vezető

Dajkáné Vincze Beáta

irányítási vezető